צפצופים בווליום גבוה באוסניים

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

18/03/2023 | 08:59 | מאת: Anonymous

מזה כשנתיים אני סובלת מצפצופים בווליום מאוד גבוה באוזניים, כל הזמן. ללא הפסקה. ברמה של הפרעה להקשבה, תסכול וכעס. אני נוטלת תרופות לשינה וגם נוגדי דיכאון, חשבתי שזו הסיבה לצפצפוף המתמשך. האם ישנה אפשרות לרפא את התופעה המטרידה הנ"ל? האם באמת יש קשר לתרופות? תודה

אין הנמצא טיפול שמרפא טינטון. הסיכוי שהתרופות שאת נוטלת גורמות לטינטון - נמוך. אנחנו אפילו משתמשים בתרופות כאלו אצל מטופלים עם טינטון בהם מצב הרוח הושפע לרעה ע"י הטינטון.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)