טינטון מדלקת מחודש אפריל, בדיקת שמיעה:ירידה 5 דציבילים באוזן שמאל

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

12/02/2023 | 09:03 | מאת: עדי

עשיתי בדיקת שמיעה יצא ירידה של 5 דציבילים באוזן שמאל בתדר גבוה, לא מבינה איך יכול להיות שעדיין יש טינטון מהדלקת אוזניים מאפריל שנה שעברה,אני גרה בוגאס והרופא פה אמר לי שזה יכול לקחת שנה עד שעובר נוזלים שנשארו מדלקת, מדאיג אותי כי עדיין לא עבר לי , יכול לקחת גם יותר משנה? 😱😔 זה הורס לי את החיים

טינטון יכול להימשך גם חודשים לאחר דלקת אוזניים, והוא בדרך כלל דועך עם הזמן.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)