תוצאות בדיקת איזון לסחרחורות ENG

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

27/01/2023 | 00:48 | מאת: דבורה

שלום ד״ר. עשיתי בדיקה באיכילוב לבירור סחרחורות שגורמות לי הרבה לנפילות, התקפים קשים, סחרחורות כמעט יומיומיות. הרופאה שלחה לבירור של כמה בדיקות עם חשד לפרכוסים ללא איבוד הכרה. אחת מהבדיקות היא ENG ואלו התוצאות: ימין חמים 38- שמאל חמים 59 ימין קרים 36 שמאל קרים 42- חולשת מבוך- 15 בצד ימין העדפה כיוונית- 9 שמאלה. אשמח להסבר ואשמח לדעת האם זה מה שיכול לגרום לסחרחורות הקשות שיש לי.

מתואר פה רק חלק מהבדיקה - והוא נראה תקין. צריך לזכור שזו בדיקת עזר, והיא צריכה להיות חלק ממכלול של ההערכה של מצבך. ממליץ לפנות בחזרה לרופא שהפנה לבדיקה.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)