ההולכים אל מותם

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

05/11/2008 | 22:32 | מאת: אורי

ההולכים אל מותם ההולכים אל מותם הם אינם יודעים מה ציוו לנו במותם הם אינם מביעים דעה ולא יוצאים בהמוניהם להפגנות מחאה הם לא הולכים לים ולא תופסים גלים ההולכים אל מותם אינם מבלים הם אינם רואים עוד לא כיעור ולא יופי הם לא ממלאים טוטו ולא מהמרים הם אינם יודעים מדוע יצאו למלחמתם של אלא שלעולם לא יקריבו למען המולדת את עצמם ההולכים אל מותם לא מקללים נעלמים בתוך האין הנורא הם עזבו אותנו ושום ועדת חקירה לא תחזיר אותם לזרועות נערה הם מופעים הרוגים בנאומים של מנהיגים וכששר אומר ש"שילמנו מחיר כבד" הם אפילו לא יכולים להתנגד לכך שמתייחסים אליהם כמו אל ארנק ההולכים אל מותם מופיעים בחלומות של אלמנות סגורים בתוך מסגרות של תמונות הם אינם משקיעים בקרנות נאמנות הם מככבים בסיוטים של ההורים הם לא אוכלים ולא שותים ולא מזיינים ולא הולכים לצוותא והיכל התרבות ההולכים אל מותם לא הולכים לאיבוד ההולכים אל מותם הולכים ומתיישנים ההולכים אל מותם אינם.

06/11/2008 | 15:09 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

תודה

08/12/2009 | 16:01 | מאת: אלסי

אנ י סובלת מטינטון כבר 30 שנה מגיל מגיל בערך 17. זה הגביל אותי בחיים והסבל הוא רב. קראתי שהטינטון יכול להתגבר במתח ולחץאני נתונה ללחץ כל הזמן אבל לא נראה לי שיש החמרה בעקבות הלחץ אבל יש החמרה כשאני נמצאת במקום רועש. אם אני במסיבה, או אפילו סרט אני חוזרת הביתה עם לחץ משני צידי הראש, וצפצופים כל כך חזקים שאני לא יכולה לתפקד. ככה זה בדרך כלל לא מורגש אולי בלילה, חלש מאוד. מספיק שניה אחת של מוסיקה רועשת אני סובלת סבל לא יתואר. מגיל 17 אנימוגבלת בבילויים עקב כך. האם יש פתרון? ואם אי אפשר לרפא את הטינטון האם יש אטמים טובים שאני יכולה לפחות להנות בסרט או תאטרון? גם רעש הרמקולים שם מפריע לי.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)