מחלת מנייר (ככל הנראה)

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

27/12/2022 | 20:43 | מאת: ליאור

היי דוקטור אמי (60) סובלת כבר תקופה מאוד ארוכה מסחרחורות ורטיגו הקאות ירידה בשמיעה (משמעותית) וטינטון כל זאת ועוד לאחר שביצעה ניתוח כולסטאטומה (שכבר לקח לצערנו 75% משמיעתה ועור תוף אחד) + ניתוח למכשיר שמיעה גולגולתי BAHA (שכבר לא ממש עוזר) לאחר שביקרנו במיון אינספור פעמים (ולרוב טענתם הייתה מנייר) וביצענו לאחרונה MRI שיצא תקין (למעט לולאה וסקולרית מה-AICA בזווית צרבלו-פוניטינית מימין ובתעלת השמע הפנימית משמאל - ללא כולסטאטומה חוזרת) החלטתי לנסות לעזור לה כמה שיותר כי הסחרחורות והטינטון מפריעים לה באופן יומיומי והיא מרותקת למיטה וכמובן שבנוסף הגיעו גם החרדות והדיכאון. אשמח להמלצה (בנוסף לדיאטת דלת-מלחים, תרופת בטהאסטין והפחתת קפאין שכבר מבצעים כעת) שתוכל לעזור לה באיזושהי דרך לחזור אולי לשמוע ולתפקד כמה שאפשר ולחיות את החיים בצורה נורמלית. (בדיקת ENG לא נוכל לבצע עקב הבעיה בעור התוף) תודה.

אשמח לעזור. אם מוזמנים כמובן למירפאה כדי לסייע בצורה המיקצועית ביותר.

16/01/2023 | 18:40 | מאת: ליאור

איך ניתן ליצור איתך קשר והאם אתה עובד עם קופ"ח מכבי?

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)