חברה קיבלה מכה בראש והופיע טינטון, בדיקת שמיעה וmri תקין

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

15/12/2022 | 01:32 | מאת: עדי

אחרי ששלחו אותה לצילום mri הנוירולוג אמר שניראה תקין, גם רופא אף אוזן גרון ראה את הצילום אמר שלא נראה שיש נזק, בדיקת שמיעה יצאה לה תקינה, בדיקה עם אוטוסקופ גם תקינה, הרופא אמר לה כנראה המכה פגעה בעצבים במוח ולכן הטינטון, הגיוני? הוא אמר שזה יחלוף , כמה זמן זה יקח להערכתך? אנחנו גרות בוגאס ואין אפשרות לבוא עד לארץ להתייעץ

לעיתים טינטון מופיע לאחר חבלת ראש. לא ניתן לדעת כמה זמן זה ייקח, אך בדרך כלל הטינטון אכן דועך עם הזמן.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)