חלון שלישי CT

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

13/12/2022 | 13:41 | מאת: יואב

שלום אני סובל מחוסר שיווי משקל וירידות בשמיעה בתדרים גבוהים ביצעו לי CT כדי לבדוק חלון שלישי אבל רק בaxial ללא צילומי coronal ו- poschl האם זה מספיק כדי לתת אבחון וודאי או שעלי לחזור על CT ולעשות עם CORONAL וPOSCHI?

כאשר מבקשים לשלול קיומו של חלון שלישי המנחים הנ"ל הם המומלצים. אני מציע לשוב עם בדיקת ה-CT לרופא שהפנה אותך לבדיקה כדי להחליט אם אכן צריך לחזור על ה-CT.

17/12/2022 | 18:22 | מאת: יואב

תודה דר הCT יצא תקין והרופא אמר לי שמשתמשים ב MPR = multiplanar reformation ככה שגם אם עשיתי רק צילום axial הם יכולים לראות הכל

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)