הבנת משמעות תוצאות eng

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

11/12/2022 | 10:56 | מאת: לי

שלום. בבדיקת eng שעשיתי , קיבלתי,תשובות בהם על כל הפרמטרים כתוב תקין. בסיכום כתוב - העדפה כיוונית לשמאל , ללא חולשה קלורית. אני מבינה שזה אומר שמצב האוזניים תקין. רציתי לדעת מה המשמעות של העדפה כיוונית לשמאל. כאשר בטבלה של תוצאות הvng הערך של השמאל הוא 33% כאשר הנורמה אמורה להיות קטנה מ28%. האם הבדיקה מסבירה את העובדה שאני חווה סחרחורות ותחושת חוסר איזון ? מה זה אומר העדפה כיוונית לשמאל? תודה רבה .

העדפה כיוונית פירושה א-סימטריה בין איברי שיווי המשקל באוזניים, שיכולה לנבוע מסיבות שונות. יש לחזור לרופא שהפנה לבדיקה כדי להתייחס אליה בהקשר המתאים.

12/12/2022 | 16:35 | מאת: לי

תודה רבה על תשובתך. האם גם כאשר כתוב העדפה כיוונית לשמאל ללא חולשה קלורית זה אומר שיש אסימטריה באיברי שיווי המשקל, כי הרופא אמר לי שהבדיקה תקינה והפנה אותי למרפאה לסחרחורות.. כי לא ידנ מה לומר לי על כך..

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)