הירדמות באפרכסת אחרי שפעת

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

10/12/2022 | 09:53 | מאת: נורית

שלום, חוויתי כמה פעמים הרגשה של הירדמות באפרכסת ספציפי אם ישנתי או נשענתי ברבה זמן על הצד. אני שבוע אחרי שפעת ומרגישה מין הירדמות שלא עוברת. יש קשר בין אברי האוזן הפנימיים לאפרכסת? מה זה יכול להיות. תודה

כמו כל איבר, גם האפרכסת, כאשר שוכבים או לוחצים עליה לאורך זמן, אפשר לחוש בה "הרדמות" שנובעת מלחץ על סיבי העצב השטחיים. התופעה חולפת לאחר זמן קצר. אין קשר בין שפעת לבין תחושה כזו. אם היא לא חולפת יש לגשת לרופא אאג. אין קשר בין האוזן הפנימית לבין האפרכסת.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)