קיימת בדיקה שבודקת את מצב השערות בשבלול האוזן?

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

09/12/2022 | 01:25 | מאת: לירן

יש לי טינטון, התחיל מדלקת אוזניים, אבל כמה כמה חודשים וזה לא מובן איך זה כל כך הרבה זמן. עשיתי בדיקת שמיעה יצא תקין, אבל אני חושש שאולי זאת טעות, כיוון שבזמן הבדיקה אני שומע את הצפוף באוזן ואולי סתם לחצתי על הכפתור חשבתי שזה הבדיקה וזה אולי היה הרעש באוזניים, אני לא יודע. אז אני תוהה אם יש בדיקה במקום בדיקת שמיעה שבודקת את מצב השערות בשבלול האוזן? כדי להיות בטוח שהבדיקת שמיעה נכונה, אם יש בדיקה כזאת, איך היא נקראת?

בדיקת הדים קוכלאריים יכולה להעריך תפקוד של תאי שערה, אך היא לא מעריכה כל תא שערה כמובן.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)