פגיעה במערכת שיווי המשקל

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

06/12/2022 | 22:21 | מאת: יוסף חיים

שלום יש לי כמה שאלות לגבי פגיעה במערכת שיווי המשקל 1. האם לאחר פגיעה במערכת שיווי המשקל כמה זמן לוקח עד שהיא מחלימה או שהיא לא מחלימה והמוח לומד לסדר את הדברים מחדש? 2.האם תרגילים למערכת שיווי המשקל סמוך לפגיעה יכולים לעזור לשיקום שלה? 3. האם מערכת שיווי המשקל משפיעה גם על השמיעה? תודה!

1. האיבר שנפגע לא מחלים לגמרי, אך מערכת שיווי המשקל מבצעת פיצוי שמתחיל זמן קצר לאחר הופעת הסחרחורת ויכול להמשך שבועות עד חודשים. 2. יכולים לעזור.3. לא.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)