נער בן 15.סחרחורות לטיפול לאוזניים

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

04/12/2022 | 07:07 | מאת: נינה

בוקר טוב,אשמח לקבל את חוות דעתך בנושא הבא: בני בן 15 סובל מדלקות בגרון לעיתים קרובות למדי.לפעמים ויראליות ,לפעמים ממקור חיידקי. בפעם אחרונה זה היה לפני כחודש(ויראלית).לפני שבוע הוא התחיל להתלונן על כאבי ראש הממוקמים לעיתים במצח ולפעמים בעורף ומאחורי האוזן.גם מתלונן על סחרחורות קשות.בערבים יש חום סובפברילי. ללא תסמינים נוספים. רופאת הילדים נתנה לו טיפול במוקסיפן 500*2, הטיפול בדמטיצין .אנחנו לא רואים הטבה . בנוסף,בזמן שאני מטפטפת לו טיפות דטמיצין ,הוא מתלונן שסחרחורות מחמירות. תור לרופא אף אוזן גרון נקבע לעוד שבוע. אשמח לקבל את חוות דעתך בעניין של סחרחורות ובטיפול שמקבל בכלל ובדטמיצין בפרט. תודה רבה

צריך לבדוק את האוזניים שלו. יכול להיות שהטיפות גם קרות וכך גורמות לסחרחורת.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)