מודאג לאחר מקרה שקרה היום

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

03/12/2022 | 12:09 | מאת: קובי

היי. אני בחור צעיר, סובל מהצטננות קשה כבר כמה ימים. באופן טבעי מקנח המון את האף. הבוקר קינחתי את האף ממש חזק, ובאותו רגע אוזן שמאל נסתמה לי לגמרי והתחיל לי סחרחורת/ורטיגו קשה שלא חוויתי כמותה מעולם למשך 10-20 שניות ואז הפסיקה. רציתי לשאול האם צריך לעשות משהו במקרה הזה, והאם בעקבות המקרה הזה ייתכנו עכשיו סחרחורות נוספות כאלה בהמשך? תודה רבה

לפעמים קינוח חזק מידי יגרום לסחרחורת. זה לא אומר שנגרם נזק או שזה מה שיקרה מעכשיו, אך צריך להבדק.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)