8 חודשים מדלקת אוזניים ועדיין עם טינטון, יכול להיות בגלל נוזלים?

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

30/11/2022 | 22:23 | מאת: אנג'לה

אובחנתי בדלקת אוזניים לפני 8 חודשים, והבנתי שנשאר נוזלים אחרי דלקת אבל חולפים אחרי חצי שנה, יכול להיות שנשאר עוד קצת וזה יחלוף? וזה הסיבה שהטינטון עדיין לא חלף? בדיקת שמיעה תקינה לגמרי, אין ורטיגו או סחרחורות. אודה לתשובתך, תודה רבה לך🙏🙏

יתכן שנשארו נוזלים, אך טינטון נותר לפעמים גם כשהאוזן הבריאה, משום שמקורו כעת הוא במוח, קרוב לוודאי. מציע לגשת למירפאת אאג כדי לבדוק ולברר.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)