רעש/סתימה באוזניים בעת בליעה

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

29/11/2022 | 21:49 | מאת: יוסי

היי, לפני כמספר חודשים הצטננתי מאוד, איבוד טעם וריח נזלת , כאבי גרון והאוזניים נסתמו והיה רעש/סתימה כזו בעת בליעה. לאחר טיפול אנטיוביוטי של 2 מומחי א.א.ג, הצינון פסק, חזר הטעם והריח ונשאר כאבי גרון(כמו סוג של משהו תקוע כזה באחורה של הגרון) והגרשה של הסתימה בעת בליעה נשארה. אשמח להבין מה הסיבה שאחרי כלכך הרבה זמן שאין נזלת ונראה שיחסית חסר הגוף לתפקוד רגיל ללא צינון עדיין יש סוג של סתימה כזו כאשר בולעים וזה לא עובר. חשוב לציין שגם הגרון עדיין לא עבר סופית ואחרי כל הטיפולים של הרופאים אין ממש שינוי בנוגע לגרון והאוזניים. אשמח להבין מה הסיבה לזה ולמה זה לא עובר ומה הדרך באמת הנכונה לטפל בזה?

יכול להיות שנותרה הפרעה בתיפקוד של התעלה המחברת בין האוזן לחלקו האחורי של האף (Eustachian Tube). כדי לאבחן ולהחליט על בדרך לטפל צריך להבדק במירפאה.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)