כאב וסתימה באוזן ימין לעיתים ציפצופים וכן סחרוחורות ובחילות. ובעיה במ

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

29/11/2022 | 04:32 | מאת: שרי

בחודשיים האחרונים. האוזן הימנית נסתמה, ובנסוף אמרו שיש לי ורטיגו. וגם בעיה עם העין הימנית בפרט שזה גם מראה על ורטיגו. היו לי קצת ציפצופים באוזן ימנית מידי פעם. בחילות קשות וסחרחורות. שאלתי היא ... לא אובחנתי בצורה ברורה לא ברור מה יש לי. כשהאוזן הימנית נפתח הסתימה אז מיידית יש לי סחרחורות ובחילות קשות. וכשאין סחרוחרות ובחילות אז האוזן סתומה , לפעמים כאב פנימי באוזן ולעיתים ציפצופים. אשמח לשמוע את דעתך. תודה רבה

לא ניתן לתת לך אבחנה בלי לבדוק אותך. את מוזמנת לבדיקה ולהערכה מסודרת במירפאה.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)