ברה חיובי באוזן שמאל וטנטון חזק מתמשך .

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

23/11/2022 | 21:04 | מאת: נפתלי

שלום רב , תוצאת בדיקת ברה - אוזן ימין תקין כל הגליםן וזמן המעבר בגזע המוח בנורמה . אוזן שמאל - גל I אינו מופיע בעקביות , זמן חביון הגלים III ו - V C בנורמה . אבל מוארכים בהשוואה לימין . גל III מוארך ב- 0.3 מילשיונית וגל V מאורך ב- 0.6 מילשניות בהשוואה לימין. לפי בדיקות שמיעה ירידה בינונית + באוזן שמאל . מה דעתך ד"ר , אני מודאג מעוצמת הטנטון באוזן שמאל .

ירידה בשמיעה אכן יכולה לגרום לטינטון. בחלק מהמקרים מכשירי שמיעה יכולים להועיל לטינטון.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)