רעשים באוזניים כמו קליקים

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

16/11/2022 | 06:16 | מאת: שונית

שלום רב סיפור קצת ארוך לכן אספר בקצרה אני סובלת מקונכיות פעמיים ביצעתי צריבה לאחרונה התקררתי נדבקתי מהבת שלי ואני כבר כמעט חודש חסומה ונשמעת מאוד מקוררת מסתבר שאני בכלל עם קורונה קינחתי את האף הרבה וחזק וכעת יש מעין קליקים כבר שלושה ימים באוזניים כשאני בולעת רוק אני דואגת שאולי עשיתי נזק ממה זה יכול להיות עד שאגיע לרופא כרגע בבידוד תודה

כשמצטננים התעלה בין האוזן לבין האף נחסמת ופתיחתה (למשל בעת בליעת רוק) גורמת לשמיעת קליקים. הדבר חולף ברוב המוחלט של המקרים עם חלוף ההצטננות.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)