טינטון נעלם אחרי שנתיים

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

12/11/2022 | 19:18 | מאת: ניצה

שלום אני סובלת מירידת שמיעה פרוגרסיבית במשך שנתיים בתדרים גבוהים ומלאות אוזניים וטינטון במשך שנתיים ללא הסבר מהרופאים (כולל אצלך) לפני שבועיים המלאות התחילה לרדת והטינטון נעלם אחרי כמה ימים למשך שבועיים והרגשתי גם שהשמיעה משתפרת מעט לצערי היום הכל חזר ממה זה יכול לנבוע?

שינויים בטינטון יכולים לקרות במהלך החיים ממגוון סיבות שלא תמיד ידועות לנו. מכיון שפרטייך אינם ידועים לי אני מציע לפנות אלי במירפאה כדי לנסות לענות בצורה מדוייקת יותר.

15/11/2022 | 21:54 | מאת: ניצה

אתה מכיר אותי אני בשם בדוי פה אני יכול לכתוב לך במייל

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)