אוזןןןן סתומההההההההההה

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

08/11/2022 | 21:11 | מאת: אןןןןןןן

שלום כשנה אוזן ימין נסתמת לסירוגין בנוסף בזמן שזה קורה האוזן כואבת וכל צד ימין של הראש.. האם בMRI ראש יכולים לראות בעיה באוזן אם ישנה ? טן שעדיף לעשות גם mriראש וגם אוזן ? בנוסף יש לי בליטה גרמית שאובחנה באוטרסאונד באותה צד האם שה יכול להיות מקור הכאב ? עשיתי סיטי מערות הפנים לט נמצא כלום .. בנוסף היה לי בשבוע שעבר סחרחורת בכל פעם שזזתי .. כ3 שעות ..

לא ניתן להמליץ על בדיקת דימות מסויימת בלי לבדוק אותך. צריך לדעת איפה הבליטה הגרמית שאת מתארת. נראה שרופא אאג ונוירולוג הם הכתובת המתאימה לבירור.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)