טנטון בגיל מבוגר וטיפול

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

26/10/2022 | 23:30 | מאת: דנה

שלום . אמא שלי בת 85 סובלת מטינטון כאשר היא עסוקה עובדת אין לה טנטון ..כאשר יושבת לנוח מתחיל טנטון היא אישה בריאה לוקחת כדור אחד של לחץ דם שגם הוא מאוזן. האם כדורי בטיסטן יכולים לעזור לה? או כדורים אחרים . ואם כן כמה מומלץ לקחת ? יש לציין שסובלת מירידה בשמיעה ואינה רוצה להרכיב מכשיר. תודה

אין תרופה שהוכחה שמפחיתה טינטון. ממליץ לשקול שוב בחיוב את נושא התאמת מכשירי השמיעה מכיון שיכולים להועיל לטינטון, לשמיעה ומניעת ירידה קוגניטיבית.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)