Pppd

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

23/10/2022 | 20:50 | מאת: יעל

שלום, שאלתי בעבר על מיגרנה וסטיבולרית. אני שנתיים 24/7 כל יום עם סחרחורת כאילו שאני על ספינה בים ומטלטלים אותי קדימה ואחורה פלוס כאב פועם בצד ימין לרוב, ומעט שמאל פלוס רגישות לרעש, אור וקול וגם פעימות במצח ופנים. קיבלתי אבחון למיגרנה וסטיבולרית בקבוצה מחו"ל קראתי שיש כאלה שיש להם גם מיגרנה וסטיבולרית פלוס pppd ואז snri עוזרים להרבה. האם זה נשמע שיש לי גם pppd? כיצד יודעים שזה גם pppd? תודה רבה

PPPD מאובחן ע"י עמידה בכמה קריטריונים. לא ניתן לקבוע אבחנה בפורום זה. מה שאת מתארת נשמע יותר כמו מיגרנה. אפשר ורצוי להתייעץ עם מרפאת סחרחורת.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)