האם זה יחלוף הסיוט הזה

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

10/10/2022 | 01:45 | מאת: מיואשת מהחיים

עוד כמה ימים ויעבור חצי שנה מהדלקת אוזניים. לפי הבנתי אם עובר חצי שנה הסיכוי שיחלוף ויעלם לגמרי יורד. הבדיקת שמיעה יצאה תקינה.איך בגלל דלקת אוזניים ארורה נשאר טינטון שלא חולף עד עכשיו? יש לי עוד תקווה שזה יחלוף לגמרי? אמרת לי שטינטון לפעמים יכול רק להיחלש ולא להיעלם.. גם במצב של דלקת אוזניים? אני גרה בלאס וגאס, ויתרתי כבר על החלומות שלי וכבר לא נשאר לי כסף כי אני לא מצליחה לייצר מהדיכאון, חושבת על לחזור לארץ ולהשתקע בדיכאון עד סוף חיי בבית של ההורים שלי, במידה ואני יצטרך להיתקע עם זה כל חיי.

כמו שעניתי לך בעבר- אנחנו לא יכולים לומר כמה זמן טינטןו יימשך. מציע לגשת לרופאת אאג וכן להתייעץ עם פסיכיאטרית/פסיכולוגית.

07/11/2022 | 23:32 | מאת: Zohar

מבין לליבך ואולי אוכל לשתף כמה עיצות מנסיוני (מקווה שפניה חוזרת מגיעה למייל) שמרי על האמונה שהכל יכול להשתנות כי הגוף מתחדש!

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)