פגיעת רעש לבן שלי בן 9

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

01/10/2022 | 14:34 | מאת: דנה

לפני יומיים השמיעה של הבן שלי נפגעה כאשר ילד חבט לידו על משהו והרעש היה חזק מאוד. מאז ישלו כאבים, ירידה בשמיעה באוזן אחת וטנטון. היינו בבי"ח פעמיים ומחר הוא יעבור בדיקת שמיעה. מה הסיכויים שהטנטון ואיבוד השמיעה יחלפו? כרגע הם שניהם "עקשניים". מאוד לחוצה, אודה למענה מהיר ככל הניתן. תודה רבה.

ללא בדיקת האוזן ובדיקת שמיעה לא ניתן לענות על השאלה.

03/10/2022 | 10:04 | מאת: דנה

בוצעה אתמול בדיקת שמיעה שיצאה תקינה. גם אין קרע או כל נזק לעור התוף. מה שמדאיג אותי זה האם הטינטון יעבור...כרגע לעיתים משתפר מעט ואז חוזר לקדמותו. תודה רבה.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)