טינטון שהורס לי את החיים

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

23/09/2022 | 17:45 | מאת: עדי

שלום ד״ר שאלתי אותך שאלה לגבי הטינטון שאני סובלת ממנו מאפריל, בעקבות דלקת באוזן התיכונה , בדיקת שמיעה יצאה תקינה , אמרת שטינטון יכול להימשך כמה חודשים לאחר דלקת אוזניים, כמה עוד זמן אני יצטרך לסבול ככה? הדלקת אוזניים התחילה ב14 לאפריל ואני פוחדת שתכף יעבור 6 חודשים וזה עדיין ימשיך , כי הבנתי יותר מחצי שנה הסיכוי שזה יעבור פוחת , מפחיד אותי נורא .

אין דרך לנבא כמה זמן טינטון יימשך, ולפעמים הוא אכן לא נעלם אלא רק נחלש. גם אחרי 6 חודשים יש אפשרות שהוא יחלש.

28/09/2022 | 20:12 | מאת: עדי

יכול להיות שאחרי דלקת אוזניים טינטון רק נחלש ולא יעלם לי אף פעם?

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)