תקופה ארוכה של טינטון 😩

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

06/09/2022 | 21:14 | מאת: עדי

שלום ד״ר אני כבר 5 חודשים עם טינטון שהתחיל מדלקת אוזניים, עשיתי בדיקת שמיעה ויצא תקין , האם זה הגיניו שעדיין יש לי טינטון? זה אומנם חלש יותר אבל עדיין קיים, זה יחלוף? כשאני מפמפמת עם האף אני שומעת רעש של פיצוצים קטנים כאלה אחד אחרי השני, יכול להיות שזה הנוזלים?

טינטון יכל להתמשך גם כמה חודשים אחרי דלקת אוזן. בדר"כ הוא דועך, ויכול להיות גם שייעלם בהמשך. מה שאת מתארת הוא כנראה פתיחה של התעלה שמחברת בין האוזן לאף. בדיקת רופא אאג תוכל לסייע בהבנה ש העניין.

09/09/2022 | 09:29 | מאת: עדי

כמה זמן טינטון נמשך אחרי דלקת? זה עלול להיתקע לכל החיים או למשך שנים ? זה כבר מתחיל להלחיץ אותי שעדיין לא עבר , אין לי חשק לקום בבוקר , לא מוכנה להמשיך לחיות ככה,

31/12/2023 | 18:50 | מאת: מור

היי עדי אשמח אם תצרי איתנ קשר

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)