טנטון לסרוגין אולי גורם חיצוני

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

05/09/2022 | 07:09 | מאת: שני

שלום רב, רציתי לדעת האם טנטון שהוא לא רציף, אלא שמופיע לעיתים בשעות שונות במהלך היממה, לעיתים יש ,ולעיתים אין , אז יש סיכוי שהגורם לו ,הוא חיצוני ולא בעיה באוזן? ושאלה שנייה: האם ידוע לך על קשר בין מערכת העיכול לטנטון , האם המצאותו של הליקובקטר שגורם לתופעות בעיכול יכול לגרום או להשפיע על טנטון. האם יש דרך לבדוק את זה? אודה מאוד לתשובתך.

העובדה שהטינטון אינו קבוע לא מעידה על מקורו. החיידק לא גורם ישירות לטינטון, אך כשאנחנו לא בריאים, מכל מיני סיבות, הטינטון עלול להתגבר.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)