חשד לכולסטאטומה הדמיות

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

23/08/2022 | 19:24 | מאת: גלית

בעקבות חשד לכולסטאטומה, לאחר כאבים חזקים באוזן במהלך מחלת קורונה וגם לאחר ההחלמה. למרות שאין בכלל הסטוריה של בעיות באוזניים. קיבלתי הפנייה ל ct אוזניים ללא חומר ניגוד. וגם ל mri בפרוטוקול כולסטאטומה non epi dwi האם בשלב ראשון מספיק לעשות רק ct ? ורק אז להמשיך בבדיקות רק אם יידרש? אני לא מעוניינת בהזרקת חומר ב mri. האם mri ללא חומר ניגוד לא יהיה מספק לאבחנה? תודה על תשובתך.

לעיתים אכן יש צורך בשתי בדיקות דימות. בדיקת סיטי מסייעת בין היתר להבין את מימדי התהליך, ובדיקת ה-MRI את אופיו.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)