ורטיגו וטיפול בבטיסטן

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

11/08/2022 | 23:33 | מאת: דנה

בשנים האחרונות סובלת מורטיגו שמגיע מדי פעם בשינוי תנוחה .כדורי בטיסטן עוזרים לי הבעיה שאני לוקחת כדור כל ערב כמעט שנה האם מותר לקחת זמן ממושך כדור זה פעם ביום? האם זה גורם נזק ?כמה זמן מותר לקחת כדור זה. ועוד שאלה בעבר עשיתי טיפול להחזרת הקריסטלים זה היה נוראי ומפחיד ועזר רק לפרק זמן קצר , האם יש טיפול אחר שיכול לעזור?

נשמע שאת סובלת מ-BPPV ("קריסטלים"). הטיפול במצב זה הוא על ידי פיזיותרפיה. אני מבין שהבטיסטין מועיל לך,אך מומלץ לגשת לרופא אאג ולטיפול פיזיותרפיה,מכיון שהוא יעיל יותר.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)