רפרוף באוזן ימין שנמשך כ15 שניות

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

26/07/2022 | 18:57 | מאת: ליאת

לפני מספר ימים חשתי רפרוף- רוח שנושבת דרך חלון בזמן נהיגה או סדין שפורסים אל מול רוח חזקה מאוד והסדין עושה רעש תוך כדי תזוזה מצד לצד. נסהלתי מאוד ואטמתי את האוזן ולאחר 15 שניות זה עבר. היתה תחושה של חוסר נוחות באוזן למשך מס ימים ואף נבדקתי אצל רופא משפחה והכל תקין. היום זה קרה שוב, למשך זמן ארוך יותר (כ20 שניות). אשמח לדעת במה מדובר והאם יש לי ממה לחשוש.

יכול להיות שמדובר בתנועה מהירה של שריר באוזן התיכונה. לרוב המצב חולף מעצמו אך מומלץ להבדק ע"י רופא אאג.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)