התייעצות בנוגע לסחרחורות ותסמינים נוספים

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

24/07/2022 | 23:20 | מאת: ליזי

אני בת שלוש עשרה, משתדלת לישון בין שמונה לעשרה שעות בכל לילה, עושה כושר פעמיים-שלוש בשבוע ושומרת על תזונה בריאה. בחודשיים האחרונים התחלתי להרגיש סחרחורות, לראות שחור ולפעמים גם לשמוע צלצולים באוזניים כמעט בכל פעם שאני קמה ממצב ישיבה או שכיבה, גם אם אני לא קמה בבת אחת. היום הלכתי לאימון אחרי שבוע הפסקה ובמהלך האימון הרגשתי מצויין עד שלקראת הסוף הרגשתי ממש חולשה וסחרחורת למרות שהשרירים שלי הרגישו בסדר ולא מותשים. לפי ההורים שלי גם החוורתי והיד השמאלית שלי רעדה מעט. יש קשר בין התסמינים? זה מעיד על בעיה כלשהי?

יתכן ומדובר בלחצי דם נמוכים או באנמיה. יש לפנות לרופא הילדים/משפחה.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)