לחץ כבד ומתוח וקנקים בעורף ואוזן שמאלית חצי סתומה גורם לי לחוסר יציבו

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

23/07/2022 | 15:24 | מאת: ליאם

בן 62. 185/91. בריא מאד ללא מחלות רקע..אורח חיים רגוע… יוגה ספורט תזונה… מזה כ-6 חודשים סובל ממתח ולחץ ( לא כאב) בעורף עם מתח ורגישות חזקה באוזן השמאלית שגורמת לי לפעמים לחוסר קורדנציה בהליכה וגם קושי לדבר כשהרגישות באוזן חזקה… הייתי אצל רופאים.. א. א. ג. פה ולסת. נורולוג. דיקור סיני. שיאצו. עיסויים. כירופרקט… מאומה לא עזר ! ושום רופא לא יכול להעיד שיש לי בעיה. אני פה מה הבעיה שלי ? נ. ב: אני מבצע המון פימפומים כדי לשחרר באוזניים את לחץ… המון תודה וברכות..!!!

יכול להיות שמקור הבעייה אורתופדי. מציע להבדק אצל רופא מהתחום.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)