סחרחורת בנהיגה וטשטוש ראיה

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

19/07/2022 | 19:06 | מאת: מודאגת

שלום , כבר כמה פעמים קרה לי סחרחורת בנהיגה שלי או של מישהו אחר. יש לי גם טשטוש ראיה בימים האחרונים ואני ממש מרגישה דפיקות לב מואצות כשזה קורה. תמיד נהגתי בלי בעיה ועכשיו אני ממש נתקפת פחד מהסחרחורת וישר מקבלת אותה בנהיגה. הייתה לי נפילה על הראש מתרגיל מתח שביצעתי בחדכ אבל ישר נסעתי למיון לסיטי ראש והכל יצא תקין . אני גם חווה נוקשות בצאוור אחרי אימינים כושר , בעבר עברתי תאונת דרכים וקיבלתי צליפת שוט בצאוור וסחרחורת נוראית לרגע. מה היית ממליץ לי לעבור ? בדיקות נוספות ? כמו מכ למשל ? תודה.

יכולים להיות מספר גורמים אפשריים לתחושות, בין היתר הפרעה באוזן הפנימית. הדבר הנכון לעשות הוא לבדוק אותך ואז להחליט אילו בדיקות צריך לבצע, מכיון שלא כולן מתאימות או נחוצות.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)