טיפול במניייר, בעיקר ורטיגו

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

12/07/2022 | 08:36 | מאת: שריק

שלום. אני סובלת מתופעות של מחלת מנייר שבאות לידי ביטוי בסחרחורות עם בחילות ולעיתים הקאות, ירידה מאובחנת בשמיעה, טינטונים בלתי פוסקים. מרכיבה מכשירי שמיעה שיוצרים מיסוך המסייע בחלקו לרעשים, מוגבלת בהמון פעולות פשוטות כמו קימה, ירידה במדרגות, מקומות סואנים ועוד... מדוע אני לא מוצאת רופא (מכבי) שיכול לרכז את מצבי, לאבחן ולתת טיפול וסיוע לשיפור מצבי?

איני יכול לענות על שאלות הקשורות לקופת חולים מכבי - אפשר לפנות אליהם. אתה מוזמן כמובן להגיע למירפאות שלנו באיכילוב.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)