תרופות הרגעה בעקהות טינטון

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

09/07/2022 | 08:51 | מאת: משה

שלום רב, אימי בת 87, ירידה בשמיעה כבר שנים..מזה כ-4 חודשים טינטון באוזן שמאל, הומלץ לה על מכשירי שמיעה על מנת להקל על הטינטון שאלתי לגבי תרופות ההרגעה שלוקחת: כבר שנים לוקחת 1 וואבן אחה"צ, ועכשיו בעקבות הטינטון לוקחת 1 לוריוואן בבוקר . האם זה "יוצר מידיי" 2 כדורי הרגעה ביום

הטיפול צריך להקבע לפי מצבה הספציפי של אימך ומחלות הרקע שלה. אם הטינטןו מפריע יש כמובן מקום לטיפול מתאים, והדבר הטוב ביותר לעשות הוא לקבל את הטיפול ע"י רופא המכיר את אימך וממשיך לעקוב אחריה.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)