תופעות לוואי לטיפולי פיזיוטרפיה להחזרת קריסטלים

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

05/07/2022 | 19:54 | מאת: אורית

אובחני עם ורטיגו כתוצאה מתזוזת קריסטלים באוזן שמאל. התחלתי פיזיוטרפיה והגבתי מאד קשה- סחרחורות עצומות ומהירות, שגרמו לי לצרוח מפחד ולאחר הטיפול הקאתי את הנשמה (כך כבר 3 פעמים). האם זו תופעה נורמלית לטיפול הפזיוטרפיה? האם זה יכול להצביע על בעיה נוספת? תוך כמה פעמים הקריסטלים חוזרים למקום? יש טיפולים נוספים ודרכים נוספות שניתן לטפל בקריסטלים חוץ מהפיזיוטרפיה?

אכן הטיפול עלול לגרום לסחרחורת ולהקאה, וקיומם לא מעיד על בעייה נוספת. מספר הטיפולים הנדרש משתנה בין מטופלים, אך לרוב מדובר במספר קטן. אין טיפולים נוספים.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)