Sscd דו צדדי והידרופס באוזן שמאל

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

31/05/2022 | 07:19 | מאת: גואברה

היי דר יהב , חולה עם התבקעות התעלה העליונה דו״צ וזה מאוד מפריע לי בחיים , האם יש פתרון לעתיד ? כי המצב לא משתפר מיום ליום והבטיסטין לא עוזר לי , ותודה רבה

חסר בכיסוי התעלה העליונה יכולה להיות מטופלת ע"י ניתוח. צריך לבחון אם זה הטיפול שאכן יעזור לתלונות שלך. ממליץ להוועץ במרפאת סחרחורת או אוזניים.

16/06/2022 | 05:21 | מאת: גואברה

היי דר יהב , עברתי התקף סחרחורת עם דפיקות לב מטורף שחייב את הצוות להפנות אותי לבית חולים ושם שללו כל מחלות הלב ,האם זה קשור למחלה שיש לי ? תודה

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)