תקתוקים באוזן ימין בזמן תזוזה

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

24/05/2022 | 21:01 | מאת: ליה

אני שומעת מזה 3 חודשים תקתוק באוזן ימין שמופיע בזמן תזוזה בלבד- קפיצה, ריצה, לפעמים גם בדיבור. אבל לא כשאני במצב סטטי. בדיקת שמיעה וטיפנומטריה תקינות לחלוטין. רופא משפחה אמר שאולי קשור ללסת/ שרירים אך לא מצא משהו ולא המליץ על המשך טיפול. ממה זה יכול להגרם? זה מטריד אותי ומלחיץ אותי. האם נשמע כמו משהו מסוכן? (אני קצת חרדתית ממחלות.. לא יודעת אם זה קשור לחרדה)

סביר להניח שמקור הרעשים הוא במפרקים בראש או בצוואר. אפשר להתייעץ עם רופא אאג ולהתקדם משם.

25/05/2022 | 11:36 | מאת: ליה

זה נשמע לך כמו משהו שקשור לראש? כדאי לפנות לנוירולוג ולעשות mri ? או שזה לא נשמע כמו משהו מסוכן תודה

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)