תוצאות בדיקת טימפנומטריה

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

16/05/2022 | 00:46 | מאת: טלי

היי דר'. בעקבות טינטון הולם שהתחיל אצלי לאחרונה באוזן ימין, ביצעתי בדיקת שמיעה וטימפנומטריה, בהפניית רופא א.א.ג. הקלינאית רשמה בהערות: " טימפ'- שמאל A ימין A s." ובהמשך נתנה המלצה לרופא להפנות אותי להמשך בירור וטיפו אוטונוירולוג. מה התוצאה אומרת בעצם? שאכן קיים משהו לא תקין באוזן ימין? תודה מראש ושבוע טוב.

הבדיקה אומרת שההענות של עור התוף לשינויי לחץ טיפה פחות טובה מהצפוי. זו יכול גם להיות ממצא לא משמעותי. אכן צריך לגשת בחזרה אל רופא אאג להשלים את הבירור.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)