רעשים באוזן ימין ותחושת ריחוף/בילבול.

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

27/04/2022 | 20:26 | מאת: טל

שלום דר'. לפני כשלושה ימים, התחלתי לשמוע באוזן ימין את הדופק שלי אבל לא בצורה "רגילה". הדרך הכי טובה שלי לנסות להסביר את זה זה ככה, מכיר את זה שאתה שם צדף או את כף היד על האוזן וזה מדמה את הרעש של הגלים בים? אז ככה, באיכות כזאת. משהו שלא היה לי לפני. האם זה נורמאלי? * אם זה רלוונטי, באותו היום שזה קרה, הייתי בחוץ והרגשתי גם תחושת בילבול. כאילו ידעתי איפה אני נמצאת ומה קורה סביבי, אבל תחושה מוזרה כזאת.

מה שאת מתארת הוא טינטון - רעש באוזן אחת או בשתיהן, במקרה שלך רק באחת מהן. מציע לגשת להבדק אצל רופא אאג.

28/04/2022 | 19:00 | מאת: טל

תודה על המענה:) האמת שיש לי טינטון באוזן שמאל, ציפצוף גבוה, כבר שנים (קרוב ל10 שנים). זה יכול לעבור גם לאוזן השנייה? לא היה לי בימין לפני כן.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)