היפוך צד במיטה בסיבוב אחד

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

22/04/2022 | 03:45 | מאת: רונן

שלום, עברתי כמה אירועי נשירת קריסטלים במהלך העשר שנים האחרונות. לאחרונה אני לא יכולה להסתובב מצד לצד במיטה במכה אחת(כלומר מתיישרת - חצי סיבוב ואז ממשיכה לצד השני) האם זה מעיד שאני צריכה טיפול להחזרת הקריסטלים?? האם חולשה ויסטבולרית יכולה לגרום לתופעה? רגישות לסיבוב?

שלום, מהתיאור שלך נשמע שאכן מדובר ב-BPPV ("קריסטלים"). הדרך לדעת זאת בוודאות היא להבדק אצל רופא אאג. חולשת מבוך לא גורמת לכך בדרך כלל.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)