סחרחורות וערפול 24/7

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

15/04/2022 | 16:18 | מאת: גואברה

היי דר יהב היקר , מה אפשר להבין כשחולי מנייר מקבלים התקפי סחרחורת אבל לי הסחרחורות כל הזמן ? אני עם מחלת מנייר והידרופס באוזן ,ניסיתי פיזיותרפיה ותרופות נגד סחרחורת אבל לצערי לא עזר . 2-האם הרחבת אקוודוקט מסוכנת? והאם משתפר המצב אחרי זה?! ותודה מראש !🙏

אםתחושת הסחרחורת קבועה מקורה אינו במחלת מנייר. הניתוח מועיל למחלת מנייר, והוא מוצע במקרים מסויימים, בהם נראה שהוא יוכל לסייע, מכיון שכמובן שיכולות להיות סיבוכים, כמו בכל פעולה. צריך לשקול את ביצועו עם רופא אאג המתמחה בתחום.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)