רעש קבוע של זמזום בראש

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

03/04/2022 | 21:42 | מאת: יפה

שלום רב, לפני כארבעה חודשים התחלתי לשמוע מין רעש של זמזום בראש, כמו זרם חשמל רציף כאשר אני שוהה בבית ויש שקט, במיוחד בלילה הרעש מתגבר, ביום כאשר אני עסוקה, הוא נמצא שם ברקע, אך פחות מטריד. כמובן שהלכתי לרופא אא"ג, אשר אמר שיש שעווה באוזן וטיפל בכך, וסבר שזה טינטון. למדתי להסתדר עם התופעה. בעוד חודש אני טסה לחופשה וחשבתי להתייעץ, אם מצב זה של טינטון/ רעש יכול להוות בעיה, (טיסה של כשעתיים). אודה להתייחסותך.

יש אנשים שמתארים שטינטון מחמיר לאחר חשיפה לרעש, אך בדרך כלל מדבר ברעש בעוצמה גבוהה, כך שלרוב טיסות לא משפיעות על הטינטון.

09/07/2023 | 18:17 | מאת: מיטל

היי כבר מול ארבע שבועות רעש של סי זום בראש ללא שעווה באוזנים יש משהו שיכול להעביר את זה זה משגע תודה

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)