דפיקות מהירות באוזן ימין

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

16/03/2022 | 15:30 | מאת: ענת

היי כבר כמה ימים שהתעוררה אצלי תופעה חדשה, משהו כמו פעם-פעמיים ביום אני שומעת ומרגישה באוזן ימין רעש כזה של כמו פעימות מאוד מאוד מהירות שנמשכות כמה דקות עד לפעמים כמעט שעה ובסוף זה עובר לגמרי. כשזה קורה זה מאוד מפריע ומוציא מדעתי…מפחדת לגשת לרופא שיחשוב שאני משוגעת ולא ידע איך לטפל…זה ממש מפריע לי ומציק כל פעם להרגיש את זה מה זה יכול להיות? יש סיבה לדאגה? תודה

ערב טוב, התיאור שלך יכול להתאים לרעד של שריר באוזן התיכונה בין היתר. אני מציע לגשת בכל זאת לבדיקת רופא אאג.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)