שוואנומה וסטיבולרית

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

04/01/2022 | 15:32 | מאת: יאיר

שלום דוקטור אני בן 40 .מזה שנתיים וחצי יש לי התקפים של סחרחורות ,ויש לי ירידה בשמיעה באוזן שמאל כבר שנה וחצי .עשיתי MRI לפני שנה ויש שוואנומה וסטיבולרית בצד שמאל בתעלת השמע הפנימית בגודל 11 *6 מילימטר שלא בולטת ל CPA .חזרתי על MRI לפני חצי שנה ואין שוני במימדי התהליך .האם טיפול בשוואנומה וסטיבולרית על ידי רדיותרפיה יכול להחזיר את השמיעה או ימנע אירועי סחרחורות תודה רבה

המטרה בטיפול ברדיוכירורגיה היא לעצור את גדילתה של השוונומה, והיא אינה יכולה להחזיר שמיעה או לטפל בסחרחורת.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)