התפרצות סחרחורות מחדש

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

25/10/2021 | 07:58 | מאת: שקד

לפני 3 שנים קיבלתי התקף של סחרחורות בשכיבה. היה מלווה בחוסר שיווי משקל והרגשת שיוט . זה נרגע מעט. עשיתי חיסון לקורונה לאחד התלבטות רבה..התייעצתי עם רופאים לפני .. שאמרו שיש בחיסון תופעות לוואי של סחרחורות אבל זה לא יגרום להתפרצות מחדש של הסחרחורות שהיו לי בעבר. ועכשיו אני חודש אחרי החיסון השני ובקושי עומדת על הרגליים בגלל חוסר שיווימשקל מדפסת על הקירות חייבת להחזיק במשהו בכדי ללכת .. לשבת בלי תמיכה לגב ולראש זה לא אפשרי. וההרגשה של שיוט חזקה יותר. מה אני אמורה לעשות עכשיו?

מציע לגשת כמובן לבדיקה של רופא אאג. מהתיאור שלך יכול להיות שמדובר ב-BPPV ("קריסטלים" שזזו ממקומם) ואז הפיתרון הוא תימרון לשיחרור הקריסטלים ממקומם.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)