טינטון בלתי פוסק בשתי האזניים

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

07/09/2021 | 17:14 | מאת: צוג

בת 46, סובלת מזה חודשיים וחצי מטינטון בשתי האזניים (אוזן ימין קצת יותר חמור) - כמו צפצוף/צליל מתח גבוה ללא הפסקה. קיימת ירידה בשמיעה בתדרים הגבוהים. בדיקת MRI תקינה. בבדיקות דם - ברזל נמוך (56), סובלת מתת פעילות בלוטת התריס קלה שמאוזנת ע"י כדורים. רופא אא"ג אומר שאין צורך במכשיר שמיעה וצריך להתרגל לטינטון. אני יוצאת מדעתי... מה דעתך? יש מה לעשות?

07/09/2021 | 17:15 | מאת: צוג

מצורפת בדיקת השמיעה

אפשר להקל על טינטון באמצעם שונים (מיסוך, טכניקות של מיקוד וקשב, פסיכולוגיה ועוד). את מוזמנת לפנו למירפאה ליעוץ נוסף.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)