האם פרדניזון ולידוקאין גורמים לטינטון?

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

23/08/2021 | 15:19 | מאת: אזרח

טינטון גורם אזרח לפני כשלושה חודשים בגלל כאבי צוואר שהקרינו לראש קיבלתי מנויירולוג 3 ימים כדורי סטרואידים פרדניזון 40 מליגרם ביום וגם 2 זריקות של לידקואין בצוואר בחלק הקרוב לראש. אחרי מספר ימים החל לי בשתי האוזניים טינטון הנמשך עד היום. האם התרופות לעיל הם הגורם לטינטון?

תרופות אלו אינן גורמות לטינטון. לעיתים יש קשר בין הפרעות בשרירי הצוואר לבין טינטון (מצב המכונה טינטון סומטי). אתה מוזמן להיבדק כדי לשלול אפשרות זו.

23/08/2021 | 16:16 | מאת: אזרח

תודה עלה המענה המהיר. בקריאה באינטרנט (בעיקר בחו" ל ) מצויין שתרופות אלו גורמות לירידה בשמיעה וכתוצאה מכך לתופעת הטינטון. האם זה קשור למינונים?

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)