שומע נקישות בשיניים

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

22/08/2021 | 05:14 | מאת: AbielAbir

היי דוקטור, לא ראיתי כאן אפילו אשכול אחד על המקרה הנ"ל, או שאולי פספסתי. אך כשאני נוקש בשיניים הקידמיות והעליונות במיוחד, אני שומע את זה ממש חזק באוזן ימין. זה לא כזה מפריע לי, אבל כשאני אוכל אני שומע את כל מה שאני אוכל וזה החלק שמפריע מאוד. זה התחיל באמצע שישנתי. באמצע שישנתי, פשוט שמעתי מן רעש באוזן וזה העיר אותי ומאז זה קורה. אשמח לעזרה :)

אתה מתאר למעשה שמיעה של קולות פנימיים, דבר שיכול לנבוע מירידה בשמיעה. צריך לבדוק את האוזניים ואת השמיעה שלך כדי לוודא שאין ירידה בשמיעה.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)