בדיקת ברה בעקבות טינטוו

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

07/08/2021 | 08:07 | מאת: שרון

. סובלת כחודש וחצי מטינטון בלתי פוסק. התחיל בשתי האזניים ובשלושה שבועות האחרונים בעיקר באוזן ימין. כמו שריקה 24 שעות בלי הפסקה. מצרפת בדיקת ברה. הופניתי ל mri לשלילת גידול בתעלות השמע. אני בלחץ נוראי. יכולות להיות סיבות נוספות לטינטון? אנסה לצרף את קובץ הבדיקה

07/08/2021 | 08:08 | מאת: שרון

תוצאות בדיקת הברה

07/08/2021 | 08:09 | מאת: שרון

תוצאות בדיקת השמיעה

ברוב המוחלט של המיקרים טינטון לא מלמד על גידול בתעלת השמע הפנימית. אם הופנית לבדיקה מומלץ לבצעה ואת מוזמנת לייעוץ. בינתיים אפשר להיעזר במיסוך, ולזכור שיש סיכוי מצויין לכך שהטינטון יחלש.

07/08/2021 | 09:19 | מאת: שרון

תודה! ומה יכולות להיות הסיבות לבדיקת הברה הלא תקינה?

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)